@ 2014 by Hagit Alon  |  INTERIOR DESIGNER 

    מרכז, ישראל                                                 הגית אלון  מעצבת פנים   |

|    Tel: 050-597-0565   |

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

שיפוץ דופלקס גג ברחובות

עיצוב פנים ותכנון אדריכלי לדירת 5 חדרים רחבת ידים המתפרסת על גבי שתי קומות, גלריה, מרפסת וגג. 

הדירה עברה שיפוץ מקיף, החללים נפתחו לגמרי וקיבלו התאמה מלאה לפונקציות השונות שנדרשו בפרוגרמה הראשונית. 

 

בקומה הראשונה שופץ המטבח הקיים והחלוקה שלו עם הסלון. 

באותה קומה ישנו מפלס מוגבהה בשתי מדרגות (גם הן קיבלו פונקציה נוספת של אחסון נסתר עבור נעליים). 

במפלס המוגבהה ממוקמת פינת אוכל שנעשתה משולחן נגרים שהותאם לפונקציה החדשה שלו. מאחוריו מוקמה שידת כלים דקורטיבית וספריה רחבת ידיים במסדרון מעבר לחדרים. 

 

כל פרט בבית בוצע בעבודת יד אישית ע״י הלקוחות היצירתיים שלקחו חלק אקטיבי בתכנון ובביצוע בפועל. 

החל בשטיח פסיפס לבבות באריחי הרצפה בחדר השרותי אורחים וכלה בכל נגרות הבית, חיתוך, צביעה, חידוש ואבזור מגוון של הום סטיילינג איכותי פרי עבודתה של בעלת הבית.

בהמשך המסדרון ממוקם חדר עבודה בסגנון וינטאג׳ בהתאם לפריטי האספנות של בני הזוג 

ולצידו חדר סטודיו לעבודה שבהמשך יהיה חדר שינה ילדים. 

 

דיירים חשובים נוספים שהיינו צריכים לקחת בחשבון הם החתולים שבהם מטפלים בני הזוג. גם להם היו הרבה דרישות וצרכים פונקציונלים עליהם היה צריך לענות,

כגון פתח קלאפה יציאה לארגז חול המתאוורר בחוץ במיסתור הכביסה. 

 

מהלך המדרגות הישן בין הקומות נהרס שופץ והוחלף במהלך שונה ואוורירי חומרית ומבנית. מהלך שלא יוצר חסימה וחציצה במרחב הפתוח של הקומה התחתונה

אלא מאפשר מבטים פתוחים וגישה ישירה לכל מקום. 

בקומת הגג מוקם חדר שינה רחב ידיים ומפנק בסגנון סויטה במלון כפרי, עם חדר רחצה מפנק בו יש כלים סניטרים ייחודיים שייבאנו מחו״ל,

אמבטיית עצמאית במרחב (free stand) ומעליה ראש גשם מפנק, חדר ארונות גדול ויציאה לגג אירוח. 

מעל מיטת ההורים תוכננה גלריית עץ קלה עם סולם אליה עבור פינת עבודה נוספת ואינטימית עבור ההורים.