בית מקבלן בנס ציונה

נישות כניסה ארון חשמל תקשורת קיר בריקי
נישות כניסה ארון חשמל תקשורת קיר בריקי
פינת עבודה שולחן ספריה
מבט לחדר עבודה סלון קיר בריקים
קיר בריקים סלון תאורה נסתרת בהנמכה
פינת אוכל סלון
שידת כלים ארון שירות מעבר
גופי תאורה ברזל כפרי פינת אוכל
דלפק ומטבח כפרי
הפרדה בין מטבח לפינת אוכל דלפק
סוכך חצר גינה
אמבטיה כללית ילדים ארון אמבטיה
אמבטיה כללית ילדים ארון שירות
חדר משפחה פוף שולחן עבודה כתיבה
מסדרון משותף ארון שירות מגבות
חדר שינה וחדר רחצה הורים ארון אמבט
תכנית קומת כניסה
תכנית קומת חדרים

עיצוב פנים לדירת דופלקס גן בבניין דירות חדש בפרויקט קבלני.

 

דיירי הבית הם זוג צעיר עם שני ילדים קטנים. חלומם היה לגור בבית בעל אווירה השואבת השראה מעיצוב בפרובנס, צרפת.

עיצוב בהיר, עבודות עץ עם פיתוחים ייחודיים בגוון לבן, אווירה כפרית וחמימה.

התכנון צריך היה להתאים עצמו למגבלות התקציב אותם הגדירו הדיירים. 

 

קומת הכניסה כוללת מבואת כניסה מתוכננת בקפידה עם נישות ותאורה מיוחדת, כחלל המהווה מבוא אמיתי להתרחשות בדירה.

בנוסף ישנו סלון רחב ידיים פתוח לפינת אוכל ומטבח גדול. במטבח שולחן אוכל לארוחות קלות.

המטבח מופרד מפינת האוכל והסלון באמצעות חלון בפרופיל בלגי עדין וזכוכיות עם טקסטורה קישוטית, בניחוח של פעם.

חלל הסלון גם הוא תחום חלקית ע"י קיר לבני סיליקט נמוך, המכיל בתוכו שידה וטלוויזיה.

ההפרדות החלקיות האלו יוצרות מצב של תיחום מבלי לאבד את הקשר והפתיחות בכל חלל הקומה, ושמירה על קשר עין בכל החלל.

בנוסף בקומת הכניסה חדר עבודה עם פתח כניסה גדול ללא דלת. גם כאן רצינו להשיג תחושת תיחום וסגירה, אך עדיין שמירה על הקשר בין חללי הקומה.

מקומת הכניסה ישנה ויטרינה המאפשרת יציאה לגינה רחבה המכילה רחבה מרוצפת בהמשך לריצוף הדירה, אזור מרוצף בדק עץ, פינת אוכל, עמדת גריל וכל הדרוש להנאה וניצול של גינה כזו לצרכי המשפחה והאירוח.

 

קומת החדרים כוללת 2 חדרי שינה, הורים וילדים, חדר משחקים, חדר רחצה כללי ומרפסת מקורה שהיא חלק מחדר המשחקים.

כל חדר מאופיין בצבע מיוחד, ריהוט שנבחר בקפידה, ותאורה שמאפשרת התאמה למצבי השהות בחדר, אם משחק, קריאה, או שינה.

 

חומרי הגמר בדירה כולה הותאמו ונבחרו תוך כוונה לייצר את האווירה מפרובאנס.

אריחי ריצוף וחיפוי קיר דמויי אבן, משחקי הנחת ריצוף, ישר ואלכסוני, שילוב אריחים בגווני כחול ולבן.

גם בתכנון או בחירת פריטי הנגרות ניסינו להשיג אווירה דומה תוך שימוש בעץ צבוע לבן, פיתוחים בעץ שמזכירים עיצוב כפרי, ידיות מתאימות.

 

המראה הכפרי הושלם ע"י צביעת קיר כחול בחלל קומת הכניסה ושימוש בקרניזים דקורטיביים בחיבורי קירות ותקרה.

 

התוצאה - דירה כפרית בשכונה עירונית, ועיצוב שמצליח לשלב את השניים ולייצר אי של שקט וחום בתוך העיר.  

@ 2014 by Hagit Alon  |  INTERIOR DESIGNER 

    מרכז, ישראל                                                 הגית אלון  מעצבת פנים   |

|    Tel: 050-597-0565   |

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle