פנטהאוז בתל אביב

הדירה היא דירת פנטהאוז יוקרתית בבנין דירות חדש בפרויקט קבלני.

הלקוחות, זוג מבוגר בשנים שמתגורר עם בן זקוניו, רצו דירה שתעוצב ותתוכנן תוך דגש על פונקציונאליות, אך יחד עם זאת רצו שתהיה בעלת מראה יוקרתי ונקי.

 

במצבה המקורי, הדירה הייתה אמורה להכיל 6 חדרים.

הלקוחות ביקשו עיצוב פנים לחדר שינה גדול בשבילם ועוד שלושה לילדים, כשאחד מהם ישמש חדר משחקים ואירוח לנכדים. כמו כן, ביקשו סלון אירוח גדול עם פינת אוכל גדולה ומטבח סגור- שמהסלון לא יראו את הנעשה בו.

 

לכן, הגדלנו את המטבח על ידי ויתור על חדר שינה אחד, ועל ידי כך קיבלנו הגדלה משמעותית של חלל הסלון ופינת האוכל. כמו כן נוצרה כניסה מרשימה יותר אל מול ויטרינת היציאה למרפסת הגג הגדולה.

 

את המטבח הוחלט לתחום עם קיר לא גבוה. כך, המטבח הוא סגור אך יחד עם זאת תחושת הפתיחות בחלל לא אבדה, והוא נשאר חלק מחללי האוכל והאירוח של הדירה. הקיר הנמוך כולל גם דלפק אכילה.

 

חומרי הגמר בדירה נבחרו בקפידה, שיהיו בסקאלת גוונים בהירה. הריצוף גדול ובהיר, הקירות לבנים, משטח הקוריאן במטבח הוא בגווני אפור-צהבהב בהיר. גוונים אלו באים להדגיש אלמנטים בנגרות מיוחדת שתוכננה במיוחד לדירה, כמו שידה וחיפוי קיר בסלון בעץ פורניר כהה, ארונות כיור בחדרי הרחצה בגוון אדום עז, וארונות הבגדים בחדר השינה של ההורים שהוא בשלושה גווני אפור- מכהה לבהיר.

 

גם גופי התאורה נבחרו בפרטנות לדירה, מה שמוסיף למראה הנקי, היוקרתי אך עדיין המזמין והחמים שהדירה מאופיינת בה.

@ 2014 by Hagit Alon  |  INTERIOR DESIGNER 

    מרכז, ישראל                                                 הגית אלון  מעצבת פנים   |

|    Tel: 050-597-0565   |

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle